Idrett for barn og unge

OM IDRETT FOR BARN OG UNGE


"Idrett for barn og unge" er vårt prosjekt for å styrke tilbudet vår mot barn og unge, spesielt i Solør. I sesongen 2020/2021 hadde vi et program kalt "Barneidrett Bowling". Dete programmet var starten på det som nå heter "Idrett for barn og unge". 


"Idrett for barn og unge" er et aktivitetsprosjekt for barn og unge mellom aldren 6. - 18. år. Prosjektet går over samme periode som et skole år, og innholdet deles inn i tre grupper: Barneidrett Bowling 1, Barneidrett Bowling 2 og Ungdomsidrett Bowling. 


Alle som deltar på programmene under inngår som medlem av klubben.

BARNEIDRETT BOWLING 1


Dette er programmet for de aller minste, og tilbys de som er i alderen 6 til 8 år. Fokuset med dette programmet er å tilby billig bowlingaktivitet for de yngste. Her skal det KUN dreie som om lek og morro, med masse bowlingspill, disco og leker.

BARNEIDRETT BOWLING 2


Dette er programmet for de litt eldre, og tilbys de som er i alderen 9 til 14 år. Dette programmet bygger mye på orginalprosjektet. Lek og morro kombinert med noe læring innen idretten. Her skal alle få mulihet til å bli en enda bedre spiller, mens vi også skal ha konkurranser og ha det gøy. 

UNGDOMSIDRETT BOWLING


Dette er programmet for de eldste, og er en vidreføring og oppfølging av de som kanskje har deltat på barneidretten. Dette programmet tilbyr de i alderen 15 til 18 år, og anses som ungdommer. Her vil deltakerne få enda mer innblikk i idretten, men med grunnleggende kunnskap om det å bli "god". Like mye fokus på å ha det gøy her også.

Påmelding